UPM Prihatin Pembangunan Masyarakat Orang Asli - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
TANAH RATA – Beberapa pensyarah dan pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) prihatin terhadap pembangunan masyarakat Orang Asli dengan menganjurkan aktiviti khidmat masyarakat di Tanah Rata dan Temerloh baru-baru ini.