Perekabentuk Proton disanjung kalangan industri, gembira mengajar di UPM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
SERDANG, 18 Julai (UPM) – Siapa yang tidak kenal Proton Saga yang memenuhi jalan raya Malaysia pada tahun-tahun 80-an dan 90-an tetapi tidak ramai ingat orang yang merekabentuk kereta yang menjadi ikon rakyat itu.