Sarjana UPM dipilih ketuai badan induk profesional Malaysia - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)

(untitled)
SERDANG, 16 Julai (UPM) – Seorang pensyarah kanan Universiti Putra Malaysia, Prof. Dr Mohd Khanif Yusop, telah dipilih sebagai presiden Balai Ikhtisas Malaysia (BIM) iaitu badan induk ahli profesional Malaysia.