Pelajar UPM gembira terpilih ke peringkat akhir pertandingan anjuran Airbus - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
SERDANG, 10 Julai (UPM) – Empat pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) begitu gembira dan teruja apabila terpilih di kalangan lima pasukan terbaik untuk mempersembahkan idea mereka mengenai bidang penerbangan hijau dalam satu pertandingan di Perancis.