UPM-Universiti Miyazaki meterai perjanjian pertukaran pelajar dan penyelidikan - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
SERDANG, 1 Julai (UPM) – Universiti Putra Malaysia (UPM) telah menandatangani dua persetujuan kerjasama dengan Universiti Miyazaki (UM), Jepun di sini hari ini membuka jalan kepada pertukaran pelajar dan penyelidik akademik di antara dua buah universiti itu.