Pensyarah UPM terima Geran Anugerah Merdeka 2012-2013 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
KUALA LUMPUR, 28 Jun (UPM) – Pensyarah Kanan Jabatan Akuakultur, Universiti Putra Malaysia (UPM), Dr. Natrah Fatin Mohd Ikhsan terpilih sebagai penerima Geran Anugerah Merdeka 2012-2013 bagi menjalankan kajian dalam bidang mikrobiologi akuakultur.