UPM tubuh pasukan Polis Bantuan tingkat mutu keselamatan ke arah ‘Kampus Selamat' - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
SERDANG, 24 Jun (UPM) – Universiti Putra Malaysia (UPM) telah menubuhkan pasukan Polis Bantuan bagi meningkatkan mutu keselamatan kampus ke arah ‘Kampus Selamat’ serta mempunyai keistimewaan dan kuasa polis untuk melaksanakan tugas.