Program Pengantarabangsaan alumni universiti Malaysia ke Cambodia - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
PHNOM PENH, 20 Jun (UPM) - Pusat Alumni Universiti Putra Malaysia (UPM) selaku sekretariat MyAlumni universiti Malaysia telah melaksanakan program pengantarabangsaan di sini pada 20-21 Jun, 2013.