Asiatic, UPM Tubuh Dam Lim Go Tong - Utusan Malaysia, (2008)
Syarikat hartanah, Asiatic Development Berhad (Asiatic) semalam menandatangi memorandum perjanjian (MaA) dengan Universiti Putra Malaysia (UPM) bagi menubuhkan dan bernilai RM1 juta untuk meningkatkan tahap pendidikan dan penyelidikan universiti itu.