Graduan diseru memilih keusahawanan sebagai kerjaya masa depan - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
KUALA LUMPUR, 15 Jun (UPM) – Graduan institusi pengajian tinggi (IPT) diseru memilih kerjaya keusahawanan agar dapat berdaya saing dari segi pemikiran dan tingkah laku.