UPM, ELS, tingkat pengajaran Bahasa Inggeris di kampus - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
SERDANG, 13 Jun (UPM) – Universiti Putra Malaysia (UPM) dan ELS Educational Services, sebuah institusi pengajaran Bahasa Inggeris bertaraf dunia, telah memeterai satu perjanjian berkenaan bahasa itu di sini.