UPM hargai sumbangan staf, wujudkan anugerah khas pekerja - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
SERDANG, 12 Jun (UPM) – Universiti Putra Malaysia (UPM) hargai sumbangan seluruh warga kerjanya dengan mengadakan anugerah khas untuk pekerja terbaik pada sambutan Hari Pekerja Peringkat UPM 2013 di sini hari ini.