UPM dan University of Newcastle tawar ijazah pasca siswazah bersama - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)

(untitled)
SERDANG, 10 Jun (UPM) – Universiti Putra Malaysia (UPM) membuka lembaran baru apabila menjalin hubungan dengan University of Newcastle yang berprestij dari Australia dalam menawarkan pengajian pasca-siswazah dengan ijazah mempunyai logokedua-dua universiti.