UPM, Universitas Sumatera Utara buka jalan eratkan hubungan - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
SERDANG, 7 June (UPM) – Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Universitas Sumatera Utara (USU) akan mengadakan pertukaran tenaga akademik dan penyelidikan setelah kedua-dua universiti itu menandatangani memorandum persefahaman (MoU) untuk tujuan itu di sini hari ini.