UPM jalin kerjasama dengan Ewha Womans University dari Korea Selatan - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
SERDANG, 6 June (UPM) – Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Ewha Womans University (EWU) dair Korea Selatan hari ini menandatangani satu pakatan untuk berkerjasama dalam berbagai-bagai bidang seperti pertukaran staf dan pelajar, penyelidikan, latihan dan kebudayaan.