Program Tunas Usahawantani bakar semangat pelajar jadi usahawan - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
SERDANG, 30 Mei (UPM) – Program Tunas Usahawantani 2013 bakar semangat 98 pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) untuk menceburkan diri sebagai usahawan dalam bidang pertanian moden.