Penyelidik UPM cari makanan terbaik untuk “Raja” sungai - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
SERDANG, 24 Mei (UPM) – Kaki pancing mengidamkannya manakala di meja makan ia amat menyelerakan – itulah ikan kelah merah di antara yang paling sukar ditangkap dan mahal pula harganya menjadikan spesies ini diberi jolokan “Raja” sungai di Malaysia.