UPM anjur program keselamatan pejalan kaki untuk kanak-kanak - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
KAJANG, 11 Mei (UPM) - Safe Kids Malaysia, Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan, Universiti Putra Malaysia (UPM) telah menganjurkan program keselamatan pejalan kaki kanak-kanak kepada 300 pelajar Sekolah Jenis Kebangsaan Tamil Kajang, Selangor baru-baru ini.