LinkedIn undang graduan, golongan ikhtisas UPM jadi ahli - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
SERDANG, 30 Mei (UPM) – Para graduan dan professional yang melawat Pameran Pascasiswazah Universiti Putra Malaysia (UPM) pada hujung minggu lalu telah mendapat bonus tambahan apabila berpeluang mendengar taklimat tentang Linkedln, sebuah rangkaian gergasi profesional dan sosial di dunia siber.