Kerjasama MARDI dan Universiti - Utusan Malaysia, (2013)
KERJASAMA MARDI dan Universiti Perdana memeterai perjanjian bersama bagi membangunkan penyelidikan berkaitan kesihatan khusus dalam bidang nutrigenomik.