Amarah Anak Muda - Hamid, Nadia (2013)
KESIBUKAN ibu bapa hingga lupa tanggungawab terhadap anak dan tiada persefahaman hingga kerap berlaku perbalahan dalam keluarga menjadi antara punca peningkatan masalah sosial di kalangan remaja