Radin Umar Ketua Pengarah Pengajian Tinggi - Berita Harian, (2008)
Ketua Pengarah Institut Kajian Keselamatan Jalan Raya (MIROS), Prof. Datuk Dr Radin Umar Sohadi dilantik sebagai Ketua Pengarah Jabatan Pengajian Tinggi berkuatkuasa Isnin ini.