MPPUPM tubuh tabung bantu pelajar - Harian Metro, (2009)
BAGI menjaga kebajikan warga Universiti Putra Malaysia (UPM), Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) dengan kerjasama Majlis Tertinggi Pelajar Koleh Kediaman (MTPKK), menubuhkan Tabung Amanah Kebajikan Pelajar khususnya membantu mereka yang memerlukan.