Unisel tumpuan tokoh akademik sains Islam sedunia - Berita Harian, (2009)
SHAH ALAM : Universiti Selangor (Unisel) yang meraikan ulang tahun ke-10 hari ini melangkah gagah ke arena akademik antarabangsa apabila terpilih sebagai penganjur dan tuan rumah Persidangan Perhimpunan Agong Sains Akademi Sains Dunia Islam (IAS) tahunan 2009 pada 14 hingga 17 Disember ini di Shah Alam, Selangor.