USM kekal universiti APEX - Berita Harian (2009)
PUTAJAYA : Status universiti Apex yang diberikan kepada Universiti Sains Malaysia (USM) tidak akan ditarik balik walaupun universiti itu melakukan kesilapan ketika memproses permohonan kemasukan penuntut bagi sesi 2009/2010 baru-baru ini.