APEEC Anjur Persidangan Pertanian - Utusan Malaysia, (2008)
Pusat Pengembangan, Keusahawan dan Pemajuan Profesional (APCE), Universiti Putra Malaysia (UPM) akan menganjurkan Persidangan Pengembangan Pertanian 2008 (AGREX08) pada 15 hingga 19 Jun ini.