54 buat kaji selidik marin di samudera - Berita Harian, Tuan Nazuri Tuan Ismail (2009)
PELABUHAN KLANG : Seramai 54 penyelidik dan pelajar institusi pengajian tinggi (IPT) tempatan menyertai Ekspedisi Pelayaran Saintifik Perdana 2009 (EPSP) selama 52 hari menggunakan kapal Tentera Laut Diraja Malaysia (TLDM), KD Perantau, yang bermula semalam.