SRII bantu pasar penyelidikan UPM - Harian Metro (2009)
SERDANG : Universiti Putra Malaysia (UPM) yang mengadakan perkongsian pintar dengan Institut SRI International (SRII), California, Amerika Syarikat, melalui memorandum persetujuan (MoA) semalam, mampu menempatkan penyelidikannya sebaris dengan pereka dan pencipta terkenal dari seluruh dunia sekali gus menjadikan universiti itu yang pertama melahirkan ramai jutawan di negara ini.