Diari Mingguan - Mingguan Malaysia, (2009)
Teknologi Penanaman Cendawan - Universiti Putra Malaysia (UPM) akan mengadakan satu kursus jangka masa pendek mengenai teknologi penanaman komersial cendawan makanan dan ubat-ubatan.