Pengalaman baru beri semangat - Harian Metro, Elrafaei Sapi (2009)
Antara banyak kumpulan indie yang makin mencuri perhatian muzik ketika ini, nama kumpulan Bau kurang dikenali ramai. Membawa nama yang unik, kumpulan ini sebenarnya sudah mencipta populariri sendiri apabila lagu mereka sering dijadikan lagu tema untuk drama TV.