Seikhlas kasih bapa - Berita Harian, (2009)
Sejak kebelakangan ini fungsi bapa seolah-olah tidak lagi memberi impak kepada pembangunan sahsiah keluarga, lebih-lebih lagi dengan pelbagai cerita menakutkan yang dilaporkan di akhbar. Antaranya, bapa haruan, bapa yang merosakkan masa depan anak mereka dengan mengajar si kecil melakukan jenayah, malah ada bapa yang tidak mengendahkan anak apabila berlaku penceraian.