Warga Universiti Diakui Menyumbang Kejayaan - Berita Harian (2008)
Kakitangan universiti berfungsi sebagai penyumbang kepada kecemerlangan sesebuah institusi, sekaligus menjadikan institusi berkenaan muncul pusat pengajian tersohor hingga ke peringkat global.