Kolej RISDA pacu sektor tani: IPTS tunggal tawar kursus pertanian (Diploma) - Berita Harian, (2009)
Bidang pertanian kian meraih perhatian apabila kerajaan mengumumkan ia akan dijadikan antara penjana utama ekonomi negara.