Kaji temsya sukan orang asli - Utusan Malaysia (2009)
Kementerian Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah sedang mengkaji kemungkinan mengadakan temasya sukan bagi masyarakat Orang Asli dan penduduk luar bandar untuk memudahkan pencarian bakat sukan di kalangan mereka.