Puisi satira - sinis kuasai pentas - Berita Harian, Hasnidarwina Hasim (2009)
Malam Puisi Warisan: Seniman 1Malaysia mengangkat kehebatan karyawan seni tempatan dalam menilai isu semasa yang menimpa bangsa dan negara ini untuk di kongsi dengan khalayak melalui bait sinis lagi menyengat.