Malaysia berpotensi jadi hab pendidikan antarabangsa - Utusan Malaysia (2009)
Lebih 200 peserta menyertai Forum Naib Canselor (VCF) yang diadakan semperna Persidangan Menteri-Menteri Pelajaran Komanwel (CCEM) ke-17 yang diadakan di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC) baru-baru ini.