Kolej putar alam - Harian Metro, Mohd Jamilul Anbia Md Denin (2003)
Sebuah kolej swasta dipercayai menyalahgunakan nama Universiti Putra Malaysia (UPM) untuk mengambil pelajar secara tidak sah bagi mengaut keuntungan beratus ribu ringgit.