300 siswa hadiri seminar kerjaya - Metro Ahad, Hayati Ibrahim (2004)
Kira-kira 300 mahasiswa pelbagai jurusan Universiti Putra Malaysia (UPM) menghadiri Seminar Kerjaya dalam Bidang Insurans anjuran bersama akhbar Harian Metro dan America International Assurance (AIA) di Kolej Pendeta Za'ba (KPZ) di sini, semalam.