SM Saint Anthony Perak Juarai Pertandingan Kempas - Berita Harian (2008)
PESERTA Sekolah Menengah Samt Anthony, Perak berkongsi kegembiraan selepas menjuarai pertandingan Kem Pendidikan Alam Semula Jadi Kempas 2008 di Tapak Perkhemahan Hutan Simpan Ayer Hitam Puchong yang berakhir semalam Mereka membawa pulang RM1000 piala pusingan dan sijil manakala naib johan yang menerima RM750 dimenangi Sekolah Menengah Sains Tunku Jaafar dan tempat ketiga dimenangi Kolej Tunku Kursiah. Hadiah disampaikan Timbalan Naib Canselor Jaringan Industri dan Masyarakat UPM Profesor Tai Shzee Yew Kern lima hari itu dianjurkan Fakulti Perhutanan Universiti Putra Malaysia UPM bersama Bahagian Sekolah Kementerian Pelajaran ExxonMobil dan Berita Harian Sdn Bhd.