RM2500 Untuk Emas Wilayah Persekutuan - Berita Harian, (2008)
Atlet kontinjen Wilayah Persekutuan dijanjikan imbuhan wang tunai RM2 500 jika memenangi pingat emas pada Sukan Malaysia ke 12 Sukma XII di Terengganu yang akan berlangsung dari 31 Mei hingga 9 Jun lapor AMRAN MULUP.