IPT perlu berubah - Harian Metro, Ahmad Nazri Mohamad (2007)
Institusi pengajian tinggi (IPT) perlu melakukan transformasi supaya dapat melahirkan graduan yang mampu melakukan apa juga pekerjaan, bukannya meneruskan konsep lama melahirkan calon untuk sesuatu pekerjaan seumur hidup.