UPM didik pelajar pulihara alam sekitar - Berita Harian, (2007)
Universiti Putra Malaysia (UPM) akan terus memberi peluang kepada pelajar seluruh negara untuk mengikuti program berbentuk pemuliharaan alam sekitar bagi memastikan generasi muda hari ini disediakan maklumat lengkap mengenai usaha berkenaan.