Lelongan bantu pelajar - Utusan Malaysia, Siti Khairulnisah Mohamed Bajuri (2008)
Barangan lama atau antik buakan sahaja unik tetapi ia mencerminkan kebijaksanaan orang dahulu dalam mencipta pelbagai barangan untuk keperluan mereka.