Lapan Pelajar UPM Sumbang Malaysia 1 Emas, 4 Perak dan 1 Gangsa Sukan Asia Ke-16 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
GUANGZHOU: Lapan pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) menyumbangkan satu pingat emas, empat perak dan satu gangsa buat negara dalam Sukan Asia Ke-16 di sini setakat ini.