Kepercayaan remaja terhadap akhbar: Satu kajian di dua buah sekolah terpilih. - Omar, Siti Zobidah; Osman, Mohd Nizam; Bolong, Jusang; Ahmad Ghazali, Akmar Hayati; A. Jalil, Khailani (2011)
Membincangkan mengenai faktor lepercayaan remaja terhadap akhbar. Kajian ini dilakukan di sekolah di Lembah Klang.