Hidup Diteruskan Dengan SLE - Mingguan Malaysia, Shamsiah Zulkifli (2008)
Nuraini Abu Bakar, 21 pernah menggemparkan negara sekitar tahun 2005 apabila dia yang ketika itu sedang menjalani Program Latihan Khidmat Negara (PLKN) di Kem Cahaya Gemilang, Cherating, Pahang dikenalpasti menghidap sejenis penyakit autoimun dalam sistem imuniti badan dikenali sebagai Systemic Lupus Erythemotosus atau SLE.