Coklat Diabetis Zyraz - Utusan Malaysia, Noor Fazrina Kamal (2008)
SETELAH tiga nama dikatakan tidak serasi Azian Razak akhimya memilih untuk menggabungkan nama ibu dan bapa tercinta sebagai jenama produk coklat keluaran syarikatnya Zyraz.