Menjaga ibu bapa uzur - Utusan Malaysia, Diyana Rose Kamalludeen (2008)
Pepatah lama mengatakan, seorang ibu mampu manjaga sepuluh anak tetapi sepuluh anak belum tentu boleh menjaga ibu yang seorang itu.