Suara kesulitan pelajar - Harian Metro, Samsuddin Awang (2004)
Seramai 2,500 ahli Majlis Anak Pahang (Mampan) Institusi Pengajian Tinggi awam (IPTA) dan Swasta (IPTS) dari seluruh negara berhimpun di Pusat Konvensyen Putrajaya (PCC) pada Program Ramah Mesra Mampan bersama Menteri Besar Pahang, Datuk Seri Adnan Yaakob, baru-baru ini.