42 syukur terima biasiswa - Harian metro, Nadzim Ahmad Jamaludin (2004)
Penerima biasiswa Kumpulan Golden Hope yang melanjutkan pelajaran di beberapa institusi pengajian tinggi dalam negara berazam mencapai keputusan cemerlang dalam bidang pengajian masing-masing